Ingredienser
100 g smør eller margarin
4–6 syrlige epler, avhengig av størrelse
2 egg
2 dl Dansukker Sukker
1 dl hvetemel
2 dl kokosflak
1/2 dl finhakkede hasselnøtter (kan sløyfes)
Instruktioner
Sett ovnen på 175 °C.
Smelt matfettet og avkjøl det. Smør en ildfast form.
Visp egg og sukker luftig. Tilsett mel, kokos og nøtter. Vend inn det avkjølte matfettet.
Skrell eplene, ta ut kjernene, og del eplene i to. Legg dem med den runde siden opp i formen. Hell over røren.
Stekes midt i ovnen i ca. 30 minutter. Serveres med vaniljesaus, vaniljeis, fløte eller creme fraiche.
Oppskrift L. Albrecht, Helsingborg, Sverige
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Tid for rabarbra
Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Lag din egen is
Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen
Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Kaker til vårens feiringer
Vakre kaker til vårens fester! Ingen fest er komplett uten kake! Så hvorfor ikke servere en deilig hjemmelaget kreasjon til årets mest minneverdige begivenheter? Finn inspirasjon til din neste festkake hos oss.

Gode grillsauser, marinader og rubs
Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.