Kokoslengde

Småkaker er obligatorisk til jul, og disse kokoslengdene er et deilig og søtt alternativ. Du kan dessuten lage glasuren med ulike smakstilsetninger.

ca. 30 stk.

ca 40 min.

Karakter (0 st)

Ingredienser

1 1/2 dl hvetemel
3/4 dl Dansukker Finkornet Sukker
1 1/2 dl kokos
100 g smør, romtemperert
1/2 ts hjortesalt
Ev. 50 g sjokoladeknapper

Glasur
2 1/2 dl Dansukker Melis

Smaksalternativ
1 1/2 ss limesaft + skallet av 1 lime
1 1/2 ss saft fra bringebær
1 1/2 ss saft fra appelsin + skallet fra 1/2 appelsin

Instruktioner

Sett ovnen på 200 °C.

Bland alle ingrediensene i en bolle. Rør sammen for hånd.

Del deigen i to deler som du ruller ut til stenger. Legg stengene på en plate med bakepapir, med mellomrom.

Trykk ut deigen til ca. 4–5 cm bredde. Stek kakene i nedre delen av ovnen i ca. 10 minutter.

Imens lager du glasuren i ønsket smak. Rør sammen ingrediensene til en jevn blanding.

Smør et jevnt lag glasur midt på kakene og skjær lengdene med kniv. Tørk kniven mellom hver gang.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.