Krabbelurer

Deilige lapper dyppet i sukker. Lag lapperøren, ta den med ut i naturen og stek på stormkjøkken. Dypp lappene i kanel- eller kardemommesukker. Nyt!

ca. 14 stk.

ca. 50 minutter

Karakter (1 stk)

Ingredienser

1 1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
4 1/2 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
2 egg
1 1/2 dl melk
1 klype salt

Ved tilberedning
smør

Sukkerblanding
Dansukker ØKO Sukker + kanel
Dansukker ØKO Sukker + kardemomme

Instruktioner

Bland sukker, hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og salt i en bolle. Tilsett ett og ett egg, melk og til slutt salt. Visp til en jevn røre.

Slå over krabbelurrøren i en bolle du kan helle fra, og fyll ønsket sukkerblanding i en pose. Ta med pikniken ut i naturen.

Fyr opp stormkjøkkenet og la stekejernet bli varmt. Stek krabbelurene i flere omganger. Legg dem i posen med sukkerblandingen mens de er varme, og rist rundt.

Krabbelurene kan også godt stekes hjemme og dyppes i sukkerblandingen direkte etter steking eller serveres med syltetøy og krem.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Spre kjærlighet på Valentinsdagen

By på kaffe med noe ekstra godt som er en fryd for både øye og gane. Og din Valentin blir garantert glad.

Vinterutflukter

Løype! Fyll på med energi i vinterferiens løyper og bakker. Her har vi samlet gode oppskrifter som passer perfekt til vinterturen.

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør. 

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager

Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?