Krabbelurer

Deilige lapper dyppet i sukker. Lag lapperøren, ta den med ut i naturen og stek på stormkjøkken. Dypp lappene i kanel- eller kardemommesukker. Nyt!

ca. 14 stk.

ca. 50 minutter

Karakter (10 stk)

Ingredienser

1 1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
4 1/2 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
2 egg
1 1/2 dl melk
1 klype salt

Ved tilberedning
smør

Sukkerblanding
Dansukker ØKO Sukker + kanel
Dansukker ØKO Sukker + kardemomme

Instruktioner

Bland sukker, hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og salt i en bolle. Tilsett ett og ett egg, melk og til slutt salt. Visp til en jevn røre.

Slå over krabbelurrøren i en bolle du kan helle fra, og fyll ønsket sukkerblanding i en pose. Ta med pikniken ut i naturen.

Fyr opp stormkjøkkenet og la stekejernet bli varmt. Stek krabbelurene i flere omganger. Legg dem i posen med sukkerblandingen mens de er varme, og rist rundt.

Krabbelurene kan også godt stekes hjemme og dyppes i sukkerblandingen direkte etter steking eller serveres med syltetøy og krem.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Sommerkake

Sommerkaker

Deilige kaker for sommerfeiringer, her finner du inspirerende kaker for vår- og sommerfester!

Rabarbrakake

Tid for rabarbra

Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Semifreddo med bringebærblanding og pistasj

Lag din egen is

Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Hylleblomst Collins og Rabarbra Sour

Sommerdrinker

By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.

Grillmarinader

Gode grillsauser, marinader og rubs

Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Kaffe og kake

Kaffekos i vårsolen

Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.