Krabbelurer

Deilige lapper dyppet i sukker. Lag lapperøren, ta den med ut i naturen og stek på stormkjøkken. Dypp lappene i kanel- eller kardemommesukker. Nyt!

ca. 14 stk.

PT55M

ca. 50 minutter

Karakter (73 stk)

Vurder oppskrift

Ingredienser

1 1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
4 1/2 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
2 egg
1 1/2 dl melk
1 klype salt

Ved tilberedning
smør

Sukkerblanding
Dansukker ØKO Sukker + kanel
Dansukker ØKO Sukker + kardemomme

Instruktioner

Bland sukker, hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og salt i en bolle. Tilsett ett og ett egg, melk og til slutt salt. Visp til en jevn røre.

Slå over krabbelurrøren i en bolle du kan helle fra, og fyll ønsket sukkerblanding i en pose. Ta med pikniken ut i naturen.

Fyr opp stormkjøkkenet og la stekejernet bli varmt. Stek krabbelurene i flere omganger. Legg dem i posen med sukkerblandingen mens de er varme, og rist rundt.

Krabbelurene kan også godt stekes hjemme og dyppes i sukkerblandingen direkte etter steking eller serveres med syltetøy og krem.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Rabarbra- og bringebærsyltetøy

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade

Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene. Med vårt syltesukker er det superenkelt å lykkes med godt og hjemmelaget syltetøy og marmelade. 

3-døgnsagurk

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren. Perfekt til sene grillkvelder. Følg oppskriften, så har du snart kjøleskapet fullt av hjemmesyltede sommergrønnsaker.

Sommersaft

Lag saft i sommer

Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og nedenfor kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre. Saften kan du servere med det samme, eller ta vare på den til mørkere årstider. 

Blåbærsyltetøj

Blåbær – skogens beste bær

Blåbær er nok skogens beste bær. Blåbærsesongen pleier å starte i juli og kan strekke seg et stykke utover høsten. Ta vare på skogsblåbærene, og bruk dem i pai, syltetøy og krem.

Plommegalette med mandelflak

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader. Hvorfor ikke lage en nydelig plommemarmelade eller plommechutney til å servere til osten? Eller prøv den deilige plommepaien.

Bjørnebærcobbler i porsjonsformer

Bjørnebærluksus

Unn deg litt luksus med bjørnebær i sommer! Bjørnebær passer veldig godt i bakverk, smoothies, syltetøy og saft. Det er dessuten supert å bruke som dekorasjon og pynt. Bjørnebærene modner på sensommeren og tidlig høst.