Krabbelurer

Deilige lapper dyppet i sukker. Lag lapperøren, ta den med ut i naturen og stek på stormkjøkken. Dypp lappene i kanel- eller kardemommesukker. Nyt!

ca. 14 stk.

ca. 50 minutter

Karakter (2 stk)

Ingredienser

1 1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
4 1/2 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
2 egg
1 1/2 dl melk
1 klype salt

Ved tilberedning
smør

Sukkerblanding
Dansukker ØKO Sukker + kanel
Dansukker ØKO Sukker + kardemomme

Instruktioner

Bland sukker, hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og salt i en bolle. Tilsett ett og ett egg, melk og til slutt salt. Visp til en jevn røre.

Slå over krabbelurrøren i en bolle du kan helle fra, og fyll ønsket sukkerblanding i en pose. Ta med pikniken ut i naturen.

Fyr opp stormkjøkkenet og la stekejernet bli varmt. Stek krabbelurene i flere omganger. Legg dem i posen med sukkerblandingen mens de er varme, og rist rundt.

Krabbelurene kan også godt stekes hjemme og dyppes i sukkerblandingen direkte etter steking eller serveres med syltetøy og krem.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes. Spiskammers, kjøleskap og fryser skal fylles med alle slags kaker for å dekke hvert minste behov for noe å bite i foran TV-en, i juleselskapene og under åpningen av julegavene.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler. Uansett om du liker det klassiske julegodteriet eller de mer avanserte alternativene – vi har oppskriftene.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke la dem være en del av julepynten i fine bokser og skåler.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader? Så åpne ditt eget juleverksted i kjøkkenet, og kjenn at julestemningen sprer seg når du lager godteri og pakker inn gaver.

Juledesserter

Midt på vinteren dufter det av klementiner og safran, dufter som gir oss assosiasjoner til steder der det ikke er like mørkt og kaldt som her i nord. Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Juledrikker

Julehøytiden byr på mange anledninger til å treffes og mingle, med noe godt å drikke i hånden. Her er forslag til juledrikker for både store og små.