Krambambuli

10-12 glass

Karakter (1 st)

Ingredienser

1 1/2 l kokende vann
3 ss teblader
1 flaske rødvin
saft og skall av 1 ubehandlet sitron
2 kanelstenger
250 g Dansukker Sukkerbiter
2 1/2 dl konjakk

Instruktioner

Legg tebladene i en kasserolle og hell over det kokende vannet. La trekke i 5 minutter. Kok opp rødvin, kanelstenger, sitronsaft og skall. Bland sammen. Sil bort kanel og teblader. Legg sukkerbitene i en sil over kasserollen, hell over konjakken og tenn på. Når sukkeret er smeltet, er krambambulien klar for servering.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.