Ingredienser
3 dl Dansukker Sukker
1 dl Dansukker Lys Sirup
2 dl kremfløte
2 dl hakkede mandler
1 dl knuste tyrkisk pepper-drops
Instruktioner
Kok opp sukker, sirup og kremfløte i en tykkbunnet gryte. Rør av og til.
Reduser varmen, og la småkoke ca. 20–30 minutter (134 °C) til det tykner. Eller ta en kuletest.
Imens hakker du mandler og tyrkisk pepper-drops, og legger halvparten på et brett som er kledd med bakepapir.
Når knekken er klar, blander du inn resten av mandlene og dropsene, og heller over brettet.
La stå og stivne i romtemperatur.
Bryt knekken i biter, og oppbevar dem i en boks med matpapir mellom lagene, slik at de ikke klistrer seg sammen.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Lag din egen is
Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen
Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Tid for rabarbra
Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Sommerdrinker
By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.

Gode grillsauser, marinader og rubs
Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?