Ingredienser
3 gelatinark
2 dl lett crème fraîche
200 g Philadelphia-ost light, naturell
300 g kokt laks
100 g skrelte reker
100 g rød rogn
1 ss finrevet ubehandlet sitronskall
2 ss finhakket dill
1 dl finstrimlet purreløk
1 ts paprikapulver
2 krm hvitpepper
Tilbehør
10 skiver ferskrøykt laks
30 reker med skall
1 lime
Dill
Salatblader
Saus
3 ss Dansukker Lys Sirup
3 ss hvitvinseddik
2-3 ts Colmans sennepspulver
3 ss rapsolje
Instruktioner
Legg gelatinarkene i bløt i rikelig med vann. Bland crème fraîche og ost til det blir en jevn masse. Bland i de andre ingrediensene. Ta gelatinarkene opp av vannet og smelt dem i en kasserolle eller i mikrobølgeovnen. Ta litt av røren og bland med gelatinen før dette vendes ned i lakserøren. Bland godt. Fordel moussen i 10 porsjonsformer. Settes i kjøleskap for å stivne. Legg noen salatblad på hver tallerken. Hvelv moussen på salaten. Pynt med en lakseskive, reker, limebåt og en dillkvast. Bland sammen ingrediensene til sausen og legg litt av denne på tallerkenen.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?