Laksemousse

10 porsjoner

Karakter (4 stk)

Ingredienser

3 gelatinark
2 dl lett crème fraîche
200 g Philadelphia-ost light, naturell
300 g kokt laks
100 g skrelte reker
100 g rød rogn
1 ss finrevet ubehandlet sitronskall
2 ss finhakket dill
1 dl finstrimlet purreløk
1 ts paprikapulver
2 krm hvitpepper

Tilbehør
10 skiver ferskrøykt laks
30 reker med skall
1 lime
Dill
Salatblader

Saus
3 ss Dansukker Lys Sirup
3 ss hvitvinseddik
2-3 ts Colmans sennepspulver
3 ss rapsolje

Instruktioner

Legg gelatinarkene i bløt i rikelig med vann. Bland crème fraîche og ost til det blir en jevn masse. Bland i de andre ingrediensene. Ta gelatinarkene opp av vannet og smelt dem i en kasserolle eller i mikrobølgeovnen. Ta litt av røren og bland med gelatinen før dette vendes ned i lakserøren. Bland godt. Fordel moussen i 10 porsjonsformer. Settes i kjøleskap for å stivne. Legg noen salatblad på hver tallerken. Hvelv moussen på salaten. Pynt med en lakseskive, reker, limebåt og en dillkvast. Bland sammen ingrediensene til sausen og legg litt av denne på tallerkenen.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.