Laksemousse

10 porsjoner

Karakter (13 stk)

Ingredienser

3 gelatinark
2 dl lett crème fraîche
200 g Philadelphia-ost light, naturell
300 g kokt laks
100 g skrelte reker
100 g rød rogn
1 ss finrevet ubehandlet sitronskall
2 ss finhakket dill
1 dl finstrimlet purreløk
1 ts paprikapulver
2 krm hvitpepper

Tilbehør
10 skiver ferskrøykt laks
30 reker med skall
1 lime
Dill
Salatblader

Saus
3 ss Dansukker Lys Sirup
3 ss hvitvinseddik
2-3 ts Colmans sennepspulver
3 ss rapsolje

Instruktioner

Legg gelatinarkene i bløt i rikelig med vann. Bland crème fraîche og ost til det blir en jevn masse. Bland i de andre ingrediensene. Ta gelatinarkene opp av vannet og smelt dem i en kasserolle eller i mikrobølgeovnen. Ta litt av røren og bland med gelatinen før dette vendes ned i lakserøren. Bland godt. Fordel moussen i 10 porsjonsformer. Settes i kjøleskap for å stivne. Legg noen salatblad på hver tallerken. Hvelv moussen på salaten. Pynt med en lakseskive, reker, limebåt og en dillkvast. Bland sammen ingrediensene til sausen og legg litt av denne på tallerkenen.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Kokos- og karamellpopcorn

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke. Vi har oppskriften på en alle tiders koselig kveld!

Blondies med stikkelsbærmarmelade

Bakst i langpanne

Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.

Varm kaffedrikk

Varmer godt på kalde dager

Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.

Pannekaker med eplekompott og sitronkrem

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelade med safran

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Sjokoladekake

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.