Lime- og ingefærmarmelade

30 minutter

Karakter (59 stk)

Ingredienser

3 ubehandlede lime + skall
1 ubehandlet sitron + skall
50 g fersk ingefær
3 dl Dansukker Syltesukker
1 dl vann

Instruktioner

Vask limene og sitronen. Riv skallet. Skjær ut fruktkjøttet, men fjern alt det hvite. Del i mindre biter.
Skrell og riv ingefæren.
Ha fruktkjøtt, skall og ingefær i en gryte, tilsett vann, og kok opp.
Bland i syltesukkeret, og la det småkoke under omrøring i 5–10 minutter. Ta en marmeladetest for å sjekke konsistensen.
Hell marmeladen over på varme, rene glass. Sett på lokk, og oppbevar kjølig.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri

Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin

Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør. 

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager

Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?