3 dl kremfløte
3 egg, skilt i plommer og hviter
3 ss hvetemel
1 ts vaniljesukker
1/4 krm salt
Fyll 1
200 g hasselnøtter
2 dl Dansukker Melis
1 dl kremfløte
Fyll 2
3 dl kremfløte
2 dl kesam
1 dl Dansukker Melis
2–3 bananer
Pynt
Dansukker Melis
Jordbær
Smør eller margarin til stekingen
Visp fløten og eggehvitene stive hver for seg. Bland eggeplommene ned i kremen. Bland mel, salt og vaniljesukker, og sikt det ned i røren. Til slutt vendes eggehvitene ned i røren.
Mal eller hakk hasselnøttene fint. Bland sammen nøttene, melisen og fløten til en røre.
Visp fløten til fyllet stiv sammen med melisen. Vend inn kesamen.
Stek pannekaker i smurt stekepanne. La dem avkjøle litt. Del bananene i skiver. Spre først nøttefyllet over pannekakene, legg deretter på bananskiver og ha til slutt kremblandingen på. Legg pannekakene oppå hverandre. Den øverste uten fyll. Sikt melis over kaken, og pynt med jordbær.
Oppskriften er utarbeidet av