Ingredienser
200 g skoldede og malte mandler uten skall
3 dl Dansukker Melis
2 eggehviter
evt. grønn eller rød konditorfarge
Pyntförslag
Hasselnøttkjerner
Valnøttkjerner
Coctailbær
Syltede appelsinskall
Mørk sjokolade
Instruktioner
Bland mandler og melis. Tilsett eggehviter, litt om gangen, til røren blir fast. Tilsett evt. et par dråper konditorfarge. Sprøyt ut røren til små roser, topper, stenger eller annet, på plate med bakepapir. Pynt kakene med noen av forslagene, eller dypp dem i smeltet sjokolade etter at de er stekt. Stek kakene midt i ovnen ved 200 °C i ca. 8 minutter. Egner seg godt til frysing.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.
Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.
Varmer godt på kalde dager
Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.
Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.
Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.
Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.