Ingredienser
200 g mandler
2 1/2 dl hvetemel
1 dl Dansukker Sukker
1 ts vaniljesukker
175 g smør
Glasur
2 dl Dansukker Melis
noen dråper rød konditorfarge
1-2 ts kokende vann
Instruktioner
Skåld og finhakk mandlene. Bland mandler, mel, sukker og vaniljesukker i en skål. Skjær smøret i små biter og elt det i blandingen. La deigen hvile i kjøleskap i minst 1 time. Dryss mel på bordet og kjevle ut deigen til den er 1/2 cm tykk. Trykk ut hjerter med en kakeform og legg dem på en bakeplate med bakepapir. Stek hjertene midt i ovnen ved 175 °C i ca. 10 minutter. Avkjøl kakene på en rist. Rør sammen glasuren og fordel den på kakene.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?