Mandelhjerter

ca. 25 stk.

Karakter (3 st)

Ingredienser

200 g mandler
2 1/2 dl hvetemel
1 dl Dansukker Sukker
1 ts vaniljesukker
175 g smør

Glasur
2 dl Dansukker Melis
noen dråper rød konditorfarge
1-2 ts kokende vann

Instruktioner

Skåld og finhakk mandlene. Bland mandler, mel, sukker og vaniljesukker i en skål. Skjær smøret i små biter og elt det i blandingen. La deigen hvile i kjøleskap i minst 1 time. Dryss mel på bordet og kjevle ut deigen til den er 1/2 cm tykk. Trykk ut hjerter med en kakeform og legg dem på en bakeplate med bakepapir. Stek hjertene midt i ovnen ved 175 °C i ca. 10 minutter. Avkjøl kakene på en rist. Rør sammen glasuren og fordel den på kakene.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.