Mandelmakroner

ca 50 stk. 25 minutter + 5 timer bløtlegging
Mandelmakroner hører naturlig med til iskrem og sommerkrem, men er også fine å servere til kaffen. Mandelmakroner er dessuten lekende lett å lage! Test ut oppskriften vår her.
Mandelmakroner
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 100 g mandler
  • 1 dl Dansukker Finkornet Sukker
  • 1 eggehvite

La mandlene ligge i bløt i minst 5 timer.

Sett ovnen på 200 °C.

Hell av vannet og kjør mandlene i mikser. Tilsett sukker. Miks til blandingen er jevn. Tilsett eggehvite, og rør om.

Sprøyt eller klatt ut røren (ca. 2 cm i diameter) med god avstand mellom på et bakepapirkledd stekebrett.

Stek i nedre delen av ovnen i 4-6 minutter. Avkjøl på rist.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker