Mandelmasseformer fylt med nougat og nøttekaramell

Mandelmasseformer fylt med nougat og nøttekaramell

ca. 25 stk.
Mandelmasseformer fylt med nougat og nøttekaramell
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

150 g mandler
2 1/2 dl Dansukker Melis
1 eggehvite

Fyll
100 g myk nougat

Karamell
200 g nøtter etter eget valg
1 dl kremfløte
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1/2 dl Dansukker Demerarasukker

Skåld mandlene, fjern skallet og mal dem. Bland de malte mandlene med melis og eggehvite til en fast masse. Trykk ut massen i små folieformer som settes på et brett.

Stekes midt i ovnen ved 175 °C i ca. 12 minutter. Imens kuttes nougaten i like mange biter som det er former. Legg en nougatbit i hver form med en gang de kommer ut av ovnen.

Bland fløte, sirup og sukker i en kasserolle, og la småkok til blandingen er tykk. Rør av og til. Bland nøttene i karamellen, og fordel deretter nøttekaramellen i formene. Oppbevares kjølig.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker

;