Ingredienser
5 dl Dansukker Sukker
1 dl Dansukker Glykosesirup
1 3/4 dl vann
200 g moste bringebær eller jordbær
1 1/2 ts sitronsyre
20 gelatinark
Pynt
Dansukker Sukker
Instruktioner
Kok sukker, glykosesirup og vann til massen er 140 °C, tilsett da bærmassen. Kok til massen er 120 °C. Legg gelatinbladene i bløt i rikelig med vann i 5 minutter før de tilsettes i marmelademassen sammen med sitronsyren. Rør ordentlig før marmelademassen helles i former eller i en form. Strø over litt sukker, og sett kjølig for å la stivne. Hvis massen er helt i form, kutter du passelig store biter og ruller dem i sukker.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Bak magisk julepynt
Pynt treet med søte fristelser til glede for både store og små.
Julegodteri
Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler. Uansett om du liker det klassiske julegodteriet eller de mer avanserte alternativene – vi har oppskriftene.
Julebakst
Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes. Spiskammers, kjøleskap og fryser skal fylles med alle slags kaker for å dekke hvert minste behov for noe å bite i foran TV-en, i juleselskapene og under åpningen av julegavene.
Julens småkaker
Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke la dem være en del av julepynten i fine bokser og skåler.
Juledrikker
Julehøytiden byr på mange anledninger til å treffes og mingle, med noe godt å drikke i hånden. Her er forslag til juledrikker for både store og små.
Julens beste pakke
De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Så åpne ditt eget juleverksted i kjøkkenet, og kjenn at julestemningen sprer seg når du lager godteri og pakker inn gaver.