Marshmallows

Ca. 100 stk.

Karakter (8 st)

Ingredienser

2 1/4 dl Dansukker Sukker
2 ss (40 g) Dansukker Glykosesirup
1/2 dl vann
7 gelatinark
3 (100 g) eggehviter
2 ss Dansukker Melis
ev. konditorfarge
2 dl Dansukker Melis
2 dl potetmel

Instruktioner

Ha sukker, glykosesirup og vann i en tykkbunnet gryte, og kok til massen er 100 °C. Legg så gelatinarkene i bløt i rikelig med vann i 5 minutter. Hell av vannet, og smelt gelatinbladene. Ha eggehviter, melis og eventuelt farge i en bolle, og visp med elektrisk visp til blandingen er stiv. Når massen i gryten har nådd 127 °C, heller du den i eggehviteblandingen mens du fortsetter å vispe. Tilsett den smeltede gelatinen, og fortsett å vispe til røren er fast og blank og har begynt å kjølne. Bland melis og potetmel, og legg i en langpanne. Fyll røren i en sprøytepose, og sprøyt ut remser i langpannen. La stå og stivne i romtemperatur. Klipp remsene i biter i ønsket størrelse. Rull bitene i melisblandingen. Oppbevares i en boks ved romtemperatur.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.