Middelhavsrelish

Karakter (9 stk)

Ingredienser

1 gul paprika
500 g tomater
300 g aubergine
400 g zucchini (squash)
3 rødløk, oppskåret
2–3 hvitløksbåter
1 ss olivenolje
1 dl hvitvin
1 dl tomatjuice
1 dl balsamicoeddik
2 ss tomatpuré
2 ss grønnsaksbuljong
1/2 ts grovmalt svartpepper
1 krm kayennepepper
1 ts salt
3 ss frisk oregano
2 ss italiensk salatkrydder
1 ¼ dl Dansukker Syltesukker

Instruktioner

Skyll og rens paprika, tomater, aubergine og zucchini. Skrell rødløk og hvitløk. Skjær alle grønnsakene i små terninger. Varm opp oljen i en gryte og fres grønnsakene. Tilsett vin, juice og eddik og la koke under lokk i 10 minutter. Bland i resten av ingrediensene og la koke i 5 minutter. Hell over på varme, rene glass.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Kokos- og karamellpopcorn

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke. Vi har oppskriften på en alle tiders koselig kveld!

Blondies med stikkelsbærmarmelade

Bakst i langpanne

Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.

Varm kaffedrikk

Varmer godt på kalde dager

Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.

Pannekaker med eplekompott og sitronkrem

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelade med safran

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Sjokoladekake

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.