Ingredienser
Bunn
8 stk. Digestive-kjeks
25 g smeltet smør
2 ss Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
Bringebærswirl
1 1/2 dl bringebær
2 ss Dansukker Melis
1 ts vaniljesukker
Fyll
1 1/2 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
1 ss hvetemel
400 g kremost
1 ts ubehandlet sitronskall
1 ts vaniljesukker
2 store egg
2 ss kremfløte
Instruktioner
Varm opp ovnen til 175 °C.
Knus kjeksene, og bland inn det smeltede smøret og sukkeret.
Legg en spiseskje av smulene i bunnen av formene. Trykk ut til et jevnt lag.
Stekes i ovnen i 5 minutter.
Miks sammen bringebær, melis og vaniljesukker.
Press blandingen gjennom en finmasket sil for å fjerne frøene fra bringebærmosen.
Sett til side.
Visp sammen sukker og mel, tilsett kremost, sitronskall og vaniljesukker, og bland til det blir en jevn røre.
Ha i eggene, ett om gangen, og tilsett kremfløten.
Fordel kremostblandingen i formene.
Ringle en sirkel av bringebærsaus over hver muffins, og bruk deretter en tannpirker til å røre litt ekstra for å lage en «swirl».
Stekes i 15-20 minutter til fyllet har stivnet.
La kakene avkjøles helt, og plasser dem deretter i kjøleskapet slik at de setter seg.
Pynt med friske bringebær.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade
Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene. Med vårt syltesukker er det superenkelt å lykkes med godt og hjemmelaget syltetøy og marmelade.

Syltede sommergrønnsaker
Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren. Perfekt til sene grillkvelder. Følg oppskriften, så har du snart kjøleskapet fullt av hjemmesyltede sommergrønnsaker.

Lag saft i sommer
Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og nedenfor kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre. Saften kan du servere med det samme, eller ta vare på den til mørkere årstider.

Blåbær – skogens beste bær
Blåbær er nok skogens beste bær. Blåbærsesongen pleier å starte i juli og kan strekke seg et stykke utover høsten. Ta vare på skogsblåbærene, og bruk dem i pai, syltetøy og krem.

Plommeplukking
Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader. Hvorfor ikke lage en nydelig plommemarmelade eller plommechutney til å servere til osten? Eller prøv den deilige plommepaien.

Bjørnebærluksus
Unn deg litt luksus med bjørnebær i sommer! Bjørnebær passer veldig godt i bakverk, smoothies, syltetøy og saft. Det er dessuten supert å bruke som dekorasjon og pynt. Bjørnebærene modner på sensommeren og tidlig høst.