Bunn
Bringebærswirl
Fyll
Varm opp ovnen til 175 °C.
Knus kjeksene, og bland inn det smeltede smøret og sukkeret.
Legg en spiseskje av smulene i bunnen av formene. Trykk ut til et jevnt lag.
Stekes i ovnen i 5 minutter.
Miks sammen bringebær, melis og vaniljesukker.
Press blandingen gjennom en finmasket sil for å fjerne frøene fra bringebærmosen.
Sett til side.
Visp sammen sukker og mel, tilsett kremost, sitronskall og vaniljesukker, og bland til det blir en jevn røre.
Ha i eggene, ett om gangen, og tilsett kremfløten.
Fordel kremostblandingen i formene.
Ringle en sirkel av bringebærsaus over hver muffins, og bruk deretter en tannpirker til å røre litt ekstra for å lage en «swirl».
Stekes i 15-20 minutter til fyllet har stivnet.
La kakene avkjøles helt, og plasser dem deretter i kjøleskapet slik at de setter seg.
Pynt med friske bringebær.
Oppskriften er utarbeidet av