Mintbuer

Mintbuer

20–25 kaker ca. 1 time
Disse mintbuene må du bare prøve å bake. En småkake med kakaobase sammen med kremete mintfyll.
Mintbuer
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

    Sjokoladedeig

    • 2 1/4 dl Dansukker Økologisk Melis
    • 1 klype salt
    • 1 ts natron
    • 3 dl hvetemel
    • 1 dl kakao
    • 150 g smør, romtemperert

    Mintfyll

    • 4 dl Dansukker Økologisk Melis
    • 2 ts vaniljesukker
    • 150 g saltet smør, romtemperert
    • mintolje til smakstilsetning OBS! Det trengs veldig lite.

    Sett ovnen på 175 °C.

    Bland alle ingrediensene i en bolle og klem sammen med fingertuppene til det blir en jevn deig.

    Kjevl ut deigen ca. 3 mm tykk med litt mel og legg på et bakepapir. Det blir to ark. Har du mulighet, sett den utkjevlede deigen i kjøleskap eller fryser i 5–10 minutter for å få så fin form på kakene som mulig.

    Stikk ut rundinger med en ringform eller et glass og del på midten. Spre kakene ettersom de hever litt under steking. Stekes ca. 8–12 minutter. Obs! Steketiden kan variere fra ovn til ovn. Ta ut kakene, og la dem avkjøle.

    Mintfyll: Bland sammen alle ingredienser, utenom mintoljen med en slikkepott til en jevn røre. Smaksett med mint og fyll på en sprøytepose.

    Sprøyt fyllet på den ene halvdelen av kakens innside og lim sammen med den andre.

    Oppskriften er utarbeidet av

    Dansukker

    ;