Mintbuer

Disse mintbuene må du bare prøve å bake. En småkake med kakaobase sammen med kremete mintfyll.

20–25 kaker

PT55M

ca. 1 time

Karakter (0 stk)

Vurder oppskrift

Ingredienser

Sjokoladedeig
2 1/4 dl Dansukker Økologisk Melis
1 klype salt
1 ts natron
3 dl hvetemel
1 dl kakao
150 g smør, romtemperert

Mintfyll
4 dl Dansukker Økologisk Melis
2 ts vaniljesukker
150 g saltet smør, romtemperert
mintolje til smakstilsetning OBS! Det trengs veldig lite.

Instruktioner

Sett ovnen på 175 °C.

Bland alle ingrediensene i en bolle og klem sammen med fingertuppene til det blir en jevn deig.

Kjevl ut deigen ca. 3 mm tykk med litt mel og legg på et bakepapir. Det blir to ark. Har du mulighet, sett den utkjevlede deigen i kjøleskap eller fryser i 5–10 minutter for å få så fin form på kakene som mulig.

Stikk ut rundinger med en ringform eller et glass og del på midten. Spre kakene ettersom de hever litt under steking. Stekes ca. 8–12 minutter. Obs! Steketiden kan variere fra ovn til ovn. Ta ut kakene, og la dem avkjøle.

Mintfyll: Bland sammen alle ingredienser, utenom mintoljen med en slikkepott til en jevn røre. Smaksett med mint og fyll på en sprøytepose.

Sprøyt fyllet på den ene halvdelen av kakens innside og lim sammen med den andre.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Rabarbra- og bringebærsyltetøy

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade

Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene. Med vårt syltesukker er det superenkelt å lykkes med godt og hjemmelaget syltetøy og marmelade. 

Jordbærkake

Bak med sommerens bær

Bak med sommerens bær, og by på noe hjemmelaget til festen. En pai eller kake med friske, syrlige bær er perfekt for ettermiddagskosen. Ta vare på sommerens bær, og gled deg over at det er ferie!

Sommersaft

Lag saft i sommer

Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og nedenfor kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre. Saften kan du servere med det samme, eller ta vare på den til mørkere årstider. 

Blåbærsyltetøj

Blåbær – skogens beste bær

Blåbær er nok skogens beste bær. Blåbærsesongen pleier å starte i juli og kan strekke seg et stykke utover høsten. Ta vare på skogsblåbærene, og bruk dem i pai, syltetøy og krem.

Limepai med sjokolade og bringebærcurd

Himmelske søte bringebær

De søte og vidunderlige bringebærene er perfekte til bakverk og desserter, og de er nesten like populære hos oss som jordbær. Bringebær finnes både som hagebær og i vill utgave. Bruk bringebærene til alt fra hjemmelagde paier til bringebærcurd.

Sommerdrinker

Sommerdrinker

By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer. Hvorfor ikke prøve Boblesangria eller Rabarbra Margarita?