Morellmarmelade med banan, lime og vanilje

Karakter (1 stk)

Ingredienser

1/2 kg moreller
250 g bananer
2 ubehandlede sitroner
3 dl vann
1 kg Dansukker Syltesukker
1 ts vaniljesukker

Instruktioner

Skyll morellene og ta ut kjernene. Skrell bananene og skjær dem i skiver. Skyll sitronene grundig, og rasp skallet grovt. Press saften ut av sitronene. Ha morellene, bananskivene, sitronskall og -saft samt vannet i en kasserolle, og la koke under lokk i 10 minutter. Tilsett syltesukkeret, og kok i 2–3 minutter til. Tilsett vaniljesukkeret. Ta kasserollen av platen, og skum godt av. Hell over på varme, rene glass. Fyll helt opp til kanten. Sett på varme, grundig rengjorte lokk. Oppbevar kjølig.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.