Morellsuppe med kanelkrem

6 porsjoner

Karakter (1 st)

Ingredienser

1/2-1 l moreller
1/2 l vann
2 dl rødvin
2 kanelstenger
2 dl Dansukker Demerarasukker
1 ts vaniljesukker
1 ss potetmel

2 dl kremfløte
1 ts malt kanel
2 ts Dansukker Melis

Instruktioner

Skyll morellene og ta ut kjernene.

Bland vin, vann, demerarasukker, kanel og moreller i en kasserolle. Kok opp og la koke i 5 minutter. Rør ut potetmelet i litt vann og jevn ut suppen. Tilsett vaniljesukkeret.

Avkjøl. Sil ut bærene (ta vare på dem og server til is). Visp fløten stiv sammen med melis og kanel. Server suppen med kanelkremen og eventuelt en kake eller kavring.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.