Morsomme julekaker

Karakter (26 stk)

Vurder oppskrift

Ingredienser

200 g smør eller margarin, romtemperert
1 dl Dansukker Sukker
1 ts vaniljesukker
4 1/2 dl hvetemel
Konditorfarge
Kakepynt, godteri

Instruktioner

Visp matfett og begge sukkertypene lett og luftig med elektrisk visp. Tilsett melet, og visp til det smuler seg. Legg smulene på melet bakebord, og arbeid sammen til en deig. Del opp slik det står i oppskriften til teddybjørnene.

Hvis du vil ha en brun deig, bytter du ut 1/2 dl hvetemel med samme mengde kakao. Strøsukkeret kan byttes ut med muscovadorørsukker for å få en annen farge og smak på kakene.

Rull boller og stenger av deigen, og sett sammen til valgfri figur. Stekes midt i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist. Pynt kakene. Hvis du vil lage cake pops av dem, stikker du en pinne i dem straks de kommer ut av ovnen. Oppbevares tørt.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Rabarbra- og bringebærsyltetøy

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade

Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene. Med vårt syltesukker er det superenkelt å lykkes med godt og hjemmelaget syltetøy og marmelade. 

3-døgnsagurk

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren. Perfekt til sene grillkvelder. Følg oppskriften, så har du snart kjøleskapet fullt av hjemmesyltede sommergrønnsaker.

Sommersaft

Lag saft i sommer

Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og nedenfor kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre. Saften kan du servere med det samme, eller ta vare på den til mørkere årstider. 

Blåbærsyltetøj

Blåbær – skogens beste bær

Blåbær er nok skogens beste bær. Blåbærsesongen pleier å starte i juli og kan strekke seg et stykke utover høsten. Ta vare på skogsblåbærene, og bruk dem i pai, syltetøy og krem.

Plommegalette med mandelflak

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader. Hvorfor ikke lage en nydelig plommemarmelade eller plommechutney til å servere til osten? Eller prøv den deilige plommepaien.

Bjørnebærcobbler i porsjonsformer

Bjørnebærluksus

Unn deg litt luksus med bjørnebær i sommer! Bjørnebær passer veldig godt i bakverk, smoothies, syltetøy og saft. Det er dessuten supert å bruke som dekorasjon og pynt. Bjørnebærene modner på sensommeren og tidlig høst.