Morsomme julekaker

Karakter (26 stk)

Ingredienser

200 g smør eller margarin, romtemperert
1 dl Dansukker Sukker
1 ts vaniljesukker
4 1/2 dl hvetemel
Konditorfarge
Kakepynt, godteri

Instruktioner

Visp matfett og begge sukkertypene lett og luftig med elektrisk visp. Tilsett melet, og visp til det smuler seg. Legg smulene på melet bakebord, og arbeid sammen til en deig. Del opp slik det står i oppskriften til teddybjørnene.

Hvis du vil ha en brun deig, bytter du ut 1/2 dl hvetemel med samme mengde kakao. Strøsukkeret kan byttes ut med muscovadorørsukker for å få en annen farge og smak på kakene.

Rull boller og stenger av deigen, og sett sammen til valgfri figur. Stekes midt i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist. Pynt kakene. Hvis du vil lage cake pops av dem, stikker du en pinne i dem straks de kommer ut av ovnen. Oppbevares tørt.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Sitrusmarmelade med safran

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varm kaffedrikk

Varmer godt på kalde dager

Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.

Pannekaker med eplekompott og sitronkrem

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Kremet sitronpai

Baking med sitron og appelsin

Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking. Sitrus er oppfriskende og syrlig, men passer også flott i kombinasjon med andre smaker som sjokolade og karamell.

Sjokoladekake

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.

Scones med ost og skinke

Vinterutflukter

Her har vi samlet gode oppskrifter som passer perfekt til vinterturen, og som enkelt kan fylles på termosen og ha i ryggsekken.