Morsomme julekaker

Morsomme julekaker

Morsomme julekaker
Stemmer: (19stemmer)

Ingredienser

  • 200 g smør eller margarin, romtemperert
  • 1 dl Dansukker Sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 4 1/2 dl hvetemel
  • Konditorfarge
  • Kakepynt, godteri

Visp matfett og begge sukkertypene lett og luftig med elektrisk visp. Tilsett melet, og visp til det smuler seg. Legg smulene på melet bakebord, og arbeid sammen til en deig. Del opp slik det står i oppskriften til teddybjørnene.

Hvis du vil ha en brun deig, bytter du ut 1/2 dl hvetemel med samme mengde kakao. Strøsukkeret kan byttes ut med muscovadorørsukker for å få en annen farge og smak på kakene.

Rull boller og stenger av deigen, og sett sammen til valgfri figur. Stekes midt i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist. Pynt kakene. Hvis du vil lage cake pops av dem, stikker du en pinne i dem straks de kommer ut av ovnen. Oppbevares tørt.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker

;