5 dl bringebær
3/4 dl Dansukker Sukker
1 gelatinark
1/2 ss vaniljesukker
2 1/2 dl kremfløte
Kok sukkeret og halvparten av bringebærene i en kasserolle til en mos. Kjør bærmosen i en mikser og sil bort kjernene.
Bløtlegg gelatinarket i rikelig med vann. Kryst ut vannet og rør gelatin og vaniljesukker inn i den varme bringebærsausen og la det avkjøles.
Pisk kremen. Vær nøye med å piske den lett, ettersom moussen skiller seg dersom kremen piskes for hardt.Når bringebær-gelatinblandingen begynner å stivne, er det bare å vende inn den piskede kremen og sette det hele i kjøleskapet i minst 2 timer.
Legg resten av bringebærene på tallerkener. Lag små kuler av moussen ved hjelp av en skje som dyppes i varmt vann. Garner med melis.
Oppskriften er utarbeidet av