Mousse av bringebær og vanilje

4 porsjoner

Karakter (6 stk)

Ingredienser

5 dl bringebær
3/4 dl Dansukker Sukker
1 gelatinark
1/2 ss vaniljesukker
2 1/2 dl kremfløte

Instruktioner

Kok sukkeret og halvparten av bringebærene i en kasserolle til en mos. Kjør bærmosen i en mikser og sil bort kjernene.

Bløtlegg gelatinarket i rikelig med vann. Kryst ut vannet og rør gelatin og vaniljesukker inn i den varme bringebærsausen og la det avkjøles.

Pisk kremen. Vær nøye med å piske den lett, ettersom moussen skiller seg dersom kremen piskes for hardt.Når bringebær-gelatinblandingen begynner å stivne, er det bare å vende inn den piskede kremen og sette det hele i kjøleskapet i minst 2 timer.

Legg resten av bringebærene på tallerkener. Lag små kuler av moussen ved hjelp av en skje som dyppes i varmt vann. Garner med melis.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Kokos- og karamellpopcorn

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke. Vi har oppskriften på en alle tiders koselig kveld!

Blondies med stikkelsbærmarmelade

Bakst i langpanne

Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.

Varm kaffedrikk

Varmer godt på kalde dager

Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.

Pannekaker med eplekompott og sitronkrem

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelade med safran

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Sjokoladekake

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.