Muscovadoskorper - Oppskrifter

Muscovadoskorper

ca. 40 stk. 45 min. + 1 døgn hvile
Sprø muscovadoskorper med smak av mandel. Bak skorper og nyt duften av hjemmebakst. Pynt med perlesukker for å gjør dem ekstra luksuriøse.
Muscovadoskorper
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 125 g mandel
  • 2 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
  • 100 g smør, romtemperert
  • 2 egg
  • 3 3/4 dl hvetemel
  • 2 ts bakepulver

Pynt

  • Dansukker Perlesukker

Sett ovnen på 175 °C, over- og undervarme.

Hakk mandlene og sett til sides. Rør muscovadorørsukker og smør luftig. Tilsett ett egg om gangen. Bland hvetemel og bakepulver i en bolle, og vend det inn i røren. Bland i de hakkede mandlene.

Del deigen i 4 emner som du ruller til lengder. Legg lengdene på stekebrett med bakepapir. Stek muscovadoskorpene midt i ovnen i ca. 15 minutter.

Slå av ovnen, skjær lengdene på skrå og skill dem. Sett platene tilbake i ovnen for å ettertørke i noen timer.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker

;