Ingredienser
Pasjonsgelé
1 dl saft fra ca. 8 pasjonsfrukter
1 dl Dansukker Syltesukker
Crème brûlée
4 dl kremfløte
1/2 dl Dansukker Økologisk Sukker
2 ts vaniljesukker
0,75 ts agar agar-pulver
2 eggeplommer
Pynt
Dansukker Demerarasukker
Instruktioner
Grav ut pasjonsfruktene og sil dem gjennom en finmasket sil. Hell pasjonssaften i en kasserolle sammen med syltesukkeret, og kok i 3 minutter. Hell over geleen i porsjonsformer og la stivne i kjøleskap i 1 time.
Lag crème brûléen. Bland fløte, sukker, vaniljesukker, agar agar-pulver og eggeplommer i en kasserolle. La koke i 3 minutter. Rør om av og til. La blandingen få avkjøle seg i noen minutter før du heller den over pasjonsgeleen. Sett formene tilbake i kjøleskapet i ca. 2 timer for å stivne.
Hell rørsukker på toppen av brûléene og brun dem med en brenner.
Tips! Det går like fint å bruke frossen pasjonsfrukt.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Tid for rabarbra
Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Lag din egen is
Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen
Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Kaker til vårens feiringer
Vakre kaker til vårens fester! Ingen fest er komplett uten kake! Så hvorfor ikke servere en deilig hjemmelaget kreasjon til årets mest minneverdige begivenheter? Finn inspirasjon til din neste festkake hos oss.

Gode grillsauser, marinader og rubs
Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.