Nøttesekker

8 stk.

Karakter (0 st)

Ingredienser

1 avkjølt butterdeig

Fyll
2 ss rosiner
1 ss tørkede tranebær
2 ss rom
100 g valnøtter
2 ss flytende margarin
½ dl Dansukker Melis
1 ss Dansukker Lys Sirup
1 ts vaniljesukker

Pensling
1 egg

Pynt
Dansukker Melis

Instruktioner

Bland rosiner, tranebær og rom i en skål, og la stå i en time. Finhakk nøttene. Bland sammen alle ingrediensene til fyllet. Del butterdeigen i 8 like store emner. Fordel fyllet på deigemnene. Trykk sammen til en "sekk". Sett på plate med bakepapir. Pensle "sekkene" med sammenvispet egg. Stekes midt i ovnen ved 200 °C i ca. 20 minutter. Avkjøl på rist. Sikt over melis før servering. Smaker best når de er lunkne.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.