Ost og pæresalat med varm dressing

4 pers.

Karakter (3 stk)

Ingredienser

½-¾ liter blandede salatblader
2 pærer
200 g gorgonzola eller annen ost
50 g grovhakkede valnøtter

Dressing
3 ss Dansukker Lys Sirup
3 ss hvit balsamicoeddik
2 ss friskpresset appelsinjuice
1 ss Dansukker Demerarasukker
1 ss flytende margarin
½ ts grovmalt svartpepper
1 krm salt

Instruktioner

Skyll salatbladene. Legg dem på et håndkle for å renne av. Legg salatbladene på et fat. Skrell pærene og del dem i båter. Legg pærebåtene på salaten. Del osten i biter som legges på fatet. Strø over valnøttene. Bland sammen ingrediensene til dressingen og kok opp. Hell den varme dressingen over ost og pærer. Server umiddelbart med godt brød til.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Sitrusmarmelade med safran

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varm kaffedrikk

Varmer godt på kalde dager

Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.

Pannekaker med eplekompott og sitronkrem

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Kremet sitronpai

Baking med sitron og appelsin

Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking. Sitrus er oppfriskende og syrlig, men passer også flott i kombinasjon med andre smaker som sjokolade og karamell.

Sjokoladekake

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.

Scones med ost og skinke

Vinterutflukter

Her har vi samlet gode oppskrifter som passer perfekt til vinterturen, og som enkelt kan fylles på termosen og ha i ryggsekken.