Ostekakeis med solbær

Karakter (1 st)

Ingredienser

2 1/2 dl kremfløte
2 1/2 dl melk
1 dl Dansukker Glykosesirup
1 dl Dansukker Demerarasukker
2 ts vaniljesukker
5 eggeplommer
2 ss Dansukker Sukker

Solbærkrem
100 g frosne solbær
1/2 dl Dansukker Syltesukker
200 g kremost

Instruktioner

Bland fløtemelken med glykosesirup, vanilje og demerarasukker i en gryte.
La blandingen koke opp, ta den av varmen.
Visp eggeplommene lett med 2 ss sukker i en bolle.
Ha eggeplommene i fløteblandingen, og visp.
Varm røren på platen til det tykner (ca. 82 °C). Det må absolutt ikke koke, da skiller eggeplommen seg.
La røren avkjøles, og kjør den så i ismaskin.
Kok solbærene sammen med syltesukkeret ca. 5–10 minutter, la røren avkjøles.
Bland solbærene med kremosten.
Rør inn solbærkremen i isen rett før den er ferdig, så dannes det striper.
Oppbevares i fryseren. Ta gjerne isen ut ca. 20 minutter før den skal spises.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.