Ingredienser
4 egg
1 krm salt
3/4 dl Dansukker Sukker
1 ts vaniljesukker
3/4 dl hvetemel
1 ss potetmel
1 ts bakepulver
50 g mandelspon
Fyll
8 halve ferskener
3 dl kremfløte
1 ts vaniljesukker
Pynt
Dansukker Melis
Instruktioner
Tegn åtte ringer, 12 cm i diameter, på bakepapir. Kle ett eller flere rør, for eksempel papirhylser, med folie. Skill eggene. Visp hvitene stive sammen med saltet. Tilsett deretter sukkeret og vaniljesukker under visping. Visp inn eggeplommene. Bland sammen hvetemel, potetmel og bakepulver, og vend det ned i røren. Fordel røren i sirklene, og strø på mandelspon. Stek midt i ovnen ved 200 °C i ca. 8 minutter, varmluft anbefales ikke. Løsne kakene fra papiret umiddelbart, og legg dem over de foliekledde hylsene. Avkjøles på hylsen. Visp fløten stiv sammen med vaniljesukkeret. Skjær ferskenene i båter. Sprut krem på kakene, og legg deretter på ferskenene. Sikt over melis, og server umiddelbart.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade
Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene. Med vårt syltesukker er det superenkelt å lykkes med godt og hjemmelaget syltetøy og marmelade.

Syltede sommergrønnsaker
Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren. Perfekt til sene grillkvelder. Følg oppskriften, så har du snart kjøleskapet fullt av hjemmesyltede sommergrønnsaker.

Lag saft i sommer
Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og nedenfor kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre. Saften kan du servere med det samme, eller ta vare på den til mørkere årstider.

Blåbær – skogens beste bær
Blåbær er nok skogens beste bær. Blåbærsesongen pleier å starte i juli og kan strekke seg et stykke utover høsten. Ta vare på skogsblåbærene, og bruk dem i pai, syltetøy og krem.

Plommeplukking
Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader. Hvorfor ikke lage en nydelig plommemarmelade eller plommechutney til å servere til osten? Eller prøv den deilige plommepaien.

Bjørnebærluksus
Unn deg litt luksus med bjørnebær i sommer! Bjørnebær passer veldig godt i bakverk, smoothies, syltetøy og saft. Det er dessuten supert å bruke som dekorasjon og pynt. Bjørnebærene modner på sensommeren og tidlig høst.