Påskepannacotta med kanelflarn

4 porsjoner

Karakter (0 st)

Ingredienser

2 gelatinark
4 dl kremfløte
1/2 dl Dansukker Sukker
1 1/2 dl finhakkede, tørkede aprikoser

Flarn
50 g smør eller margarin
1/2 dl Dansukker Brun Farin
3 ss Dansukker Lys Sirup
6 ss hvetemel
2 krm malt kanel
50 g mandelspon

Pynt
Konfektbiter

Instruktioner

Legg gelatinarkene i bløt i rikelig med vann i 5 minutter. Bland kremfløte, sukker og hakkede aprikoser i en kasserolle. Kok opp, og la koke i 1 minutt. Tilsett gelatinarkene. Avkjøl blandingen litt før den fordeles i pene glass. Settes i kjøleskap.

Smelt matfettet i en kasserolle på komfyren. Tilsett de andre ingrediensene, og bland godt. Ha klatter av røren på brett med bakepapir med god avstand mellom. Stekes midt i ovnen ved 200 °C i ca. 8 minutter. Avkjøles helt. Pynt pannacottaen med et flarn og en konfektbit ved servering.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.