Påskerullekake

Ca. 10 stykker

Karakter (0 st)

Ingredienser

5 eggehviter
3 dl Dansukker Sukker
3 dl mandelmel
2 ss potetmel
2 ss vaniljesukker
25 g mandelspon

Fyll
200 g hvit sjokolade
2 dl kremfløte
Revet skall av en økologisk sitron

Pynt
1 ½–2 dl kremfløte
Ananasbiter
Sitronmelisse

Instruktioner

Begynn med fyllet. Kok opp fløten. Bryt sjokoladen i små biter, ha bitene i den varme fløten og rør til sjokoladen har smeltet. Avkjøles i kjøleskap. Når blandingen er kald, tilsettes sitronskallet. Visp blandingen til en stiv krem.

Visp eggehvitene stive. Tilsett sukkeret litt etter litt mens du visper. Bland resten av ingrediensene, og vend inn i eggehviterøren. Hell røren i en langpanne, 30 x 40 cm, med smurt bakepapir. Strø på mandelspon. Stekes midt i ovnen ved 175 °C i ca. 25 minutter. Hvelv kaken over på et bakepapir, og la den avkjøles. Fordel fyllet over kaken, og rull den sammen. Skjær kaken i biter, og pynt med vispet krem, ananas og sitronmelisse.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.