Ingredienser
5 egg
4 dl Dansukker Brun Farin
2 dl flytende margarin
2 dl vann
4 1/2 dl hvetemel
2 ts bakepulver
100 g revne gulrøtter
200 g finhakket ananas, avrent
50 g hakkede valnøtter
Smør/margarin og Dansukker Demerarasukker til formen
Topping
3 dl kremfløte
150 g marshmallows
1 ts vaniljesukker
Pynt
Påskegodteri
Instruktioner
Smør en form, ca 30 x 40 cm, og strø på demerarasukkeret. Visp egg og brunt sukker til eggedosis. Rør inn margarin og vann. Bland de tørre ingrediensene, og vend ned i røren. Tilsett gulrot, ananas og valnøtter. Hell opp i formen, og stek midt i ovnen ved 175 °C i 25–40 minutter. Hvelv kaken.
Bland fløte, marshmallows og vaniljesukker i en kasserolle på komfyren, og la det smelte på lav varme. Det må ikke koke. Avkjøl blandingen litt før den settes i kjøleskap i 3–4 timer. Visp massen med elektrisk visp til den har en glatt og luftig konsistens. Fordel marshmallowmassen over kaken, og pynt med påskegodteri. Skjær kaken i ruter.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade
Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene. Med vårt syltesukker er det superenkelt å lykkes med godt og hjemmelaget syltetøy og marmelade.

Syltede sommergrønnsaker
Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren. Perfekt til sene grillkvelder. Følg oppskriften, så har du snart kjøleskapet fullt av hjemmesyltede sommergrønnsaker.

Lag saft i sommer
Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og nedenfor kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre. Saften kan du servere med det samme, eller ta vare på den til mørkere årstider.

Blåbær – skogens beste bær
Blåbær er nok skogens beste bær. Blåbærsesongen pleier å starte i juli og kan strekke seg et stykke utover høsten. Ta vare på skogsblåbærene, og bruk dem i pai, syltetøy og krem.

Plommeplukking
Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader. Hvorfor ikke lage en nydelig plommemarmelade eller plommechutney til å servere til osten? Eller prøv den deilige plommepaien.

Bjørnebærluksus
Unn deg litt luksus med bjørnebær i sommer! Bjørnebær passer veldig godt i bakverk, smoothies, syltetøy og saft. Det er dessuten supert å bruke som dekorasjon og pynt. Bjørnebærene modner på sensommeren og tidlig høst.