Topping
Begynn med å skylle limen nøye, og riv deretter skallet fint.
Kok opp kremfløte og smør/margarin i en kjele, ta den av platen. Bryt sjokoladen i mindre biter og ha den i kjelen. Rør til sjokoladen smelter. Tilsett likør og limeskall. Hell det i en folieform ca. 10 x 20 cm og la den stivne.
Bland sammen de malte mandlene, melis og sirupen. Tilsett eventuelt noen dråper vann. Del mandelmassen i to like store deler og farg dem med konditorfarge. Del trøffelmassen i to like store deler. Kjevl ut mandelmassen til samme størrelse som trøffelen, og legg dem oppå hverandre.
Skjær trøffelen opp i ruter. Ha den hvite sjokoladen i en sprøytepose av plast og knyt sammen. Legg posen i varmt vann så sjokoladen smelter. Klipp spissen av posen og sprøyt sjokoladen ut over godbitene. Oppbevares litt kjølig.
Oppskriften er utarbeidet av