Pære- og mangochutney

Pære og mango setter en fin spiss på alle slags matretter, og er nydelige å kombinere i en chutney. Denne pære- og mangochutneyen kan serveres til alt fra grillet kylling til ostefat.

1 glass

1 time

Karakter (1 st)

Ingredienser

1 hel mango (ca. 150 g)
1/2 rødløk
1/2 hakket chili
Olje
1 ts. revet, frisk ingefær
1/2 dl hvitvinseddik
2 ss. sitronsaft
1–1 1/2 dl vann
1 dl Dansukker Brun Farin
2 pærer

Instruktioner

Skrell, fjern stenen og hakk mangoen og rødløken. Del chilien i to, fjern kjernene, og finhakk den. Ha olje i en gryte og surr ingrediensene i noen minutter. Tilsett revet ingefær.

Tilsett hvitvinseddik, sitronsaft, vann og brun farin, og la det koke i 10 minutter.

Skrell pærene, fjern kjernehuset og skjær dem i mindre biter. Tilsett dette i chutneyen. La det koke videre i 20–25 minutter.

Ta kjelen av varmen. Hell chutneyen på et varmt, sterilisert glass. Sett lokk på glasset, og oppbevar det i kjøleskapet.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.