Pannacotta-risengrynsgrøt

Pannacotta-risengrynsgrøt

4 glass 25 minutter
Har du risengrynsgrøt til overs etter julefeiringen? Ikke kast den! Lag i stedet en pannacotta-risengrynsgrøt. Pannacotta-risengrynsgrøt er en perfekt avrunding på middagen etter julehelgen.
Pannacotta-risengrynsgrøt
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 3 dl kokt risengrynsgrøt
  • 2 dl kremfløte
  • 3/4 dl Dansukker Syltesukker

Pynt

  • bringebær
  • pistasjenøtter

Bland grøt, kremfløte og gelésukker i en kasserolle. La koke på svak varme i minst 3 minutter. Rør rundt hele tiden slik at pannacottaen ikke svir seg.

Hell over i 4 glass, og la stivne i kjøleskap.

Pynt med bringebær og hakkede pistasjenøtter.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker

;