Pannacottaruter med bringebær

8–10 porsjoner

Karakter (1 st)

Ingredienser

Bunn
200 g digestivekjeks
2 dl cornflakes
1 ts vaniljesukker
125 g smør eller margarin
200 g lys sjokolade

Fyll
500 g bringebær
1 liter kremfløte
1/2 dl friskpresset appelsinjuice
2 1/2 dl Dansukker Sukker
6 gelatinplater

Pynt
Mynteblader

Instruktioner

Når du får lyst på noe godt og enkelt – du trenger ikke ovn.

Kle en form, 20 x 30 cm, med plastfilm. Knus kjeksene, og bland dem i en bolle sammen med cornflakes og vaniljesukker. Smelt smør/margarin, og ha det i bollen. Bland godt, og trykk massen ut i formen. Settes i kjøleskap. Smelt sjokoladen over vannbad eller på svak effekt i mikrobølgeovn. Pensle sjokoladen over bunnen. Når sjokoladen har stivnet, strøs bringebærene over. Legg gelatinarkene i bløt i rikelig med kaldt vann. Kok opp fløte og sukker. Tilsett gelatinarkene. Avkjøl litt før appelsinjuice tilsettes og geleen helles over bringebærene. Settes i kjøleskap. Skjær kaken i ruter. Pynt med mynteblader. Godt både som dessert eller som kake til kaffen.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.