Bunn
Fyll
Pynt
Når du får lyst på noe godt og enkelt – du trenger ikke ovn.
Kle en form, 20 x 30 cm, med plastfilm. Knus kjeksene, og bland dem i en bolle sammen med cornflakes og vaniljesukker. Smelt smør/margarin, og ha det i bollen. Bland godt, og trykk massen ut i formen. Settes i kjøleskap. Smelt sjokoladen over vannbad eller på svak effekt i mikrobølgeovn. Pensle sjokoladen over bunnen. Når sjokoladen har stivnet, strøs bringebærene over. Legg gelatinarkene i bløt i rikelig med kaldt vann. Kok opp fløte og sukker. Tilsett gelatinarkene. Avkjøl litt før appelsinjuice tilsettes og geleen helles over bringebærene. Settes i kjøleskap. Skjær kaken i ruter. Pynt med mynteblader. Godt både som dessert eller som kake til kaffen.
Oppskriften er utarbeidet av