Ingredienser
100 g mandelmasse
150 g smør eller margarin
3/4 dl Dansukker Demerarasukker
1 krm salt
3 egg
1 dl hvetemel
1/2 dl potetmel
1/2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
Krem
200 g Philadelphia-ost, naturell
1 dl Dansukker Melis
Gul konditorfarge
Pynt
2 dl kokosflak
Gul konditorfarge
Biter med godteri
Instruktioner
Start med pynten ved å blande gul konditorfarge med vann, ha i kokosflakene og rør til kokosen er gul. Fordel på et brett, og la tørke.
Riv mandelmassen, og bland den med smør, demerarasukker og salt. Tilsett eggene, ett om gangen. Bland de to meltypene, bakepulveret og vaniljesukkeret, og vend dette inn i røren. Hell over i former. Stekes midt i ovnen ved 200 °C i ca. 25 minutter. Avkjøl på rist.
Bland osten og melisen, og farg blandingen gul. Fordel kremen på muffinsene. Dypp dem deretter i kokosflakene. Sett på biter av godteri som øyner og nebb.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade
Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene. Med vårt syltesukker er det superenkelt å lykkes med godt og hjemmelaget syltetøy og marmelade.

Syltede sommergrønnsaker
Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren. Perfekt til sene grillkvelder. Følg oppskriften, så har du snart kjøleskapet fullt av hjemmesyltede sommergrønnsaker.

Lag saft i sommer
Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og nedenfor kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre. Saften kan du servere med det samme, eller ta vare på den til mørkere årstider.

Blåbær – skogens beste bær
Blåbær er nok skogens beste bær. Blåbærsesongen pleier å starte i juli og kan strekke seg et stykke utover høsten. Ta vare på skogsblåbærene, og bruk dem i pai, syltetøy og krem.

Plommeplukking
Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader. Hvorfor ikke lage en nydelig plommemarmelade eller plommechutney til å servere til osten? Eller prøv den deilige plommepaien.

Bjørnebærluksus
Unn deg litt luksus med bjørnebær i sommer! Bjørnebær passer veldig godt i bakverk, smoothies, syltetøy og saft. Det er dessuten supert å bruke som dekorasjon og pynt. Bjørnebærene modner på sensommeren og tidlig høst.