Pepperkakebiscotti

Pepperkakebiscotti

ca. 40 stk.
Pepperkakebiscotti
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 1 dl matolje
  • 2 dl Dansukker Brun Farin
  • 1 ts vaniljesukker
  • 3 egg
  • 1/2 dl Dansukker Lys Sirup
  • 7 dl hvetemel
  • 1 ss bakepulver
  • 2 ts malt ingefær
  • 3/4 ss malt kanel
  • 1 ts malt kryddernellik
  • 1/4 ts malt muskatnøtt
  • Eller 4 ss pepperkakekrydder

Sett ovnen på 175 °C.

Bland sammen olje, sukker, egg og sirup i en stor bolle.

Rør sammen mel, bakepulver, ingefær, kanel, kryddernellik og muskatnøtt i en annen bolle. Bland inn melblandingen i eggeblandingen, og rør sammen.

Del deigen i to, og form hver av delene til en pølse. Legg pølsen på brett med bakepapir, og trykk den ut litt.

Stekes i ca. 20 minutter. Ta brettet ut, og sett det til side for å avkjøle i ca. 10 min.

Skjær 2 cm tykke skiver diagonalt. Legg dem tilbake på brettet, og stek i ytterligere 5-7 minutter på hver side, eller la dem tørke på ettervarmen i 2 timer.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker

;