Pepperkakebiscotti

ca. 40 stk.

Karakter (0 stk)

Vurder oppskrift

Ingredienser

1 dl matolje
2 dl Dansukker Brun Farin
1 ts vaniljesukker
3 egg
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
7 dl hvetemel
1 ss bakepulver
2 ts malt ingefær
3/4 ss malt kanel
1 ts malt kryddernellik
1/4 ts malt muskatnøtt
Eller 4 ss pepperkakekrydder

Instruktioner

Sett ovnen på 175 °C.

Bland sammen olje, sukker, egg og sirup i en stor bolle.

Rør sammen mel, bakepulver, ingefær, kanel, kryddernellik og muskatnøtt i en annen bolle. Bland inn melblandingen i eggeblandingen, og rør sammen.

Del deigen i to, og form hver av delene til en pølse. Legg pølsen på brett med bakepapir, og trykk den ut litt.

Stekes i ca. 20 minutter. Ta brettet ut, og sett det til side for å avkjøle i ca. 10 min.

Skjær 2 cm tykke skiver diagonalt. Legg dem tilbake på brettet, og stek i ytterligere 5-7 minutter på hver side, eller la dem tørke på ettervarmen i 2 timer.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Rabarbra- og bringebærsyltetøy

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade

Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene. Med vårt syltesukker er det superenkelt å lykkes med godt og hjemmelaget syltetøy og marmelade. 

3-døgnsagurk

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren. Perfekt til sene grillkvelder. Følg oppskriften, så har du snart kjøleskapet fullt av hjemmesyltede sommergrønnsaker.

Sommersaft

Lag saft i sommer

Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og nedenfor kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre. Saften kan du servere med det samme, eller ta vare på den til mørkere årstider. 

Blåbærsyltetøj

Blåbær – skogens beste bær

Blåbær er nok skogens beste bær. Blåbærsesongen pleier å starte i juli og kan strekke seg et stykke utover høsten. Ta vare på skogsblåbærene, og bruk dem i pai, syltetøy og krem.

Plommegalette med mandelflak

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader. Hvorfor ikke lage en nydelig plommemarmelade eller plommechutney til å servere til osten? Eller prøv den deilige plommepaien.

Bjørnebærcobbler i porsjonsformer

Bjørnebærluksus

Unn deg litt luksus med bjørnebær i sommer! Bjørnebær passer veldig godt i bakverk, smoothies, syltetøy og saft. Det er dessuten supert å bruke som dekorasjon og pynt. Bjørnebærene modner på sensommeren og tidlig høst.