Pepperkakecookies

ca. 25 stk.

Karakter (0 stk)

Ingredienser

125 g romtemperert smør eller margarin
1 1/2 dl Dansukker Brun Farin
1 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
1 egg
3 1/2 dl hvetemel
1/2 ts bakepulver
1/2 ts natron
1 ss pepperkakekrydder
1 1/2 dl rosiner
1 dl finhakket lys sjokolade
1 dl hakkede eller strimlede mandler

Instruktioner

Visp matfettet og begge sukkertypene. Tilsett egget. Bland de øvrige ingrediensene, og arbeid dem inn i røren. Form boller av deigen som legges på plate med bakepapir. Strø eventuelt på litt hakkede eller strimlede mandler. Stekes midt i ovnen ved 175 °C i ca. 12 minutter. Avkjøl på rist. Oppbevares tørt.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Sitrusmarmelade med safran

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varm kaffedrikk

Varmer godt på kalde dager

Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.

Pannekaker med eplekompott og sitronkrem

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Kremet sitronpai

Baking med sitron og appelsin

Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking. Sitrus er oppfriskende og syrlig, men passer også flott i kombinasjon med andre smaker som sjokolade og karamell.

Sjokoladekake

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.

Scones med ost og skinke

Vinterutflukter

Her har vi samlet gode oppskrifter som passer perfekt til vinterturen, og som enkelt kan fylles på termosen og ha i ryggsekken.