Pisket bringebærpannacotta
Myk pepperkake
Karamellglasur
Dekorasjon
Lag pannacottaen. Varm opp bringebær og mos gjennom en finmasket sil, ta vare på saften. Kok fløte og agar agar i 2 min.
Tilsett saften og sukker og kok i 1–2 min. til. La avkjøle og dekk pannacottaen med plastfolie. Sett i kjøleskap over natten.
Lag den myke pepperkaken og sett ovnen på 175 °C. Visp sammen egg og sukker til en porøs røre.
Rør inn oljen. Bland de tørre ingrediensene og vend ned i eggedosisen.
Smør en springform, 18 cm, og hell i røren. Stek nederst i ovnen i 35–40 minutter. La avkjøles litt og hvelv deretter kaken over på rist, dekk med bakeklede.
Visp pannacottaen med en elvisp slik at den blir fast og luftig. Del kaken i tre bunner, legg den underste på et kakefat og ha over et lag pannacotta. Legg på neste bunn og et lag pannacotta. Legg på den siste bunnen.
Visp ingrediensene til karamellglasuren og ha den i en sprøytepose. Bre et tynt lag rundt kaken og sett på pepperkakene. Tilsett til slutt glasur og bringebær.
Tips til dekorasjon. Lag dine egne pepperkaker (Last ned mal) eller kjøp og pynt med glasur.
Oppskriften er utarbeidet av