Ingredienser
Pisket bringebærpannacotta
100 g bringebær
2 dl kremfløte
1 g agar agar
1 dl Dansukker Økologisk Sukker
Myk pepperkake
3 egg
2 dl Dansukker Brun Farin
1 1/2 dl rapsolje
2 1/4 dl hvetemel
1 1/2 ts malt kanel
2 krm malt ingefær
2 krm malt kryddernellik
1/2 ts bikarbonat
1/2 ts salt
Karamellglasur
200 g smetana
2–3 ss dulce de leche
1 ss Dansukker Melis
Dekorasjon
pepperkaker (Last ned mal)
Bringebær
Instruktioner
Lag pannacottaen. Varm opp bringebær og mos gjennom en finmasket sil, ta vare på saften. Kok fløte og agar agar i 2 min.
Tilsett saften og sukker og kok i 1–2 min. til. La avkjøle og dekk pannacottaen med plastfolie. Sett i kjøleskap over natten.
Lag den myke pepperkaken og sett ovnen på 175 °C. Visp sammen egg og sukker til en porøs røre.
Rør inn oljen. Bland de tørre ingrediensene og vend ned i eggedosisen.
Smør en springform, 18 cm, og hell i røren. Stek nederst i ovnen i 35–40 minutter. La avkjøles litt og hvelv deretter kaken over på rist, dekk med bakeklede.
Visp pannacottaen med en elvisp slik at den blir fast og luftig. Del kaken i tre bunner, legg den underste på et kakefat og ha over et lag pannacotta. Legg på neste bunn og et lag pannacotta. Legg på den siste bunnen.
Visp ingrediensene til karamellglasuren og ha den i en sprøytepose. Bre et tynt lag rundt kaken og sett på pepperkakene. Tilsett til slutt glasur og bringebær.
Tips til dekorasjon. Lag dine egne pepperkaker (Last ned mal) eller kjøp og pynt med glasur.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade
Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene. Med vårt syltesukker er det superenkelt å lykkes med godt og hjemmelaget syltetøy og marmelade.

Bak med sommerens bær
Bak med sommerens bær, og by på noe hjemmelaget til festen. En pai eller kake med friske, syrlige bær er perfekt for ettermiddagskosen. Ta vare på sommerens bær, og gled deg over at det er ferie!

Lag saft i sommer
Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og nedenfor kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre. Saften kan du servere med det samme, eller ta vare på den til mørkere årstider.

Blåbær – skogens beste bær
Blåbær er nok skogens beste bær. Blåbærsesongen pleier å starte i juli og kan strekke seg et stykke utover høsten. Ta vare på skogsblåbærene, og bruk dem i pai, syltetøy og krem.

Himmelske søte bringebær
De søte og vidunderlige bringebærene er perfekte til bakverk og desserter, og de er nesten like populære hos oss som jordbær. Bringebær finnes både som hagebær og i vill utgave. Bruk bringebærene til alt fra hjemmelagde paier til bringebærcurd.

Sommerdrinker
By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer. Hvorfor ikke prøve Boblesangria eller Rabarbra Margarita?