Ingredienser
300 g reven mandelmasse
1 eggehvite
2 krm kanel
Fyll
150 g mørk sjokolade
1/2 dl Dansukker Brun Farin
1 ts pepperkakekrydder
50 g smør
Pynt
ca. 100 g mørk sjokolade
1 ss olje
Instruktioner
Bland den revne mandelmassen og kanel i en bolle. Tilsett eggehvite til røren blir fast. Form røren til kaker på en plate med bakepapir. Stekes midt i ovnen ved 150 °C i ca. 15 minutter. Ha kakene over på rist og avkjøl dem.
Fyll
Bryt sjokoladen i biter og legg i en skål. Smelt over vannbad. Tilsett sukker og pepperkakekrydder. Tilsett smøret. Avkjøl. Visp kraftig med elektrisk visp. Ha fyllet på kakene. Settes i fryseren i 15 minutter.
Pynt
Bryt sjokoladen i biter, legg den i en skål sammen med oljen og smelt over vannbad. Dypp toppen av kakene i sjokoladen.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Halloween
La barna kle seg ut, kle deg ut selv og overrask med avskyelig fristende godsaker.

Lekkert med tyttebær
Tyttebær er bare lekkert! De kan dessuten brukes til mye forskjellig. Av tyttebær kan vi lage både gode kaker, syltetøy og drikker! Nedenfor finner du våre syrlige tyttebæroppskrifter.

Bakst med eple og pære
Med epler og pærer kan du lage både klassiske paier, spennende bakverk og nydelige desserter. Du finner her oppskrifter på blant annet smaksrik pæregalette med chèvre og saftige eplemunker.

Chutney - kryddersterk smakstilsetning
Chutney har sin opprinnelse i den indiske kjøkkenet og består normalt av innkokt frukt, sukker og krydder. Chutney passer til det meste og er en kryddersterk smakstilsetning. Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på chutneyer som du kan bruke i matlagingen.

Deilige epler
Eplet er blant sommerens siste frukter – lekre, saftige og gode. Det er så mye de kan brukes til. Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker
Dansukkers Fairtrade-merkede muscovadorørsukker utvinnes av sukkerrør fra Mauritius og har smaksnyanser av lakris. Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme. Server til nybrygget kaffe, og nyt!