Peppermyntefudge

ca. 50 biter

Karakter (0 stk)

Ingredienser

3 dl kremfløte
3 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
1 dl Dansukker Lys Sirup
1 ts vaniljesukker
1/2 dl Dansukker Glykosesirup
50 g smør
100 g mørk sjokolade
1 dl knuste polkagriser

Instruktioner

Bland kremfløte, muscovadorørsukker, sirup og vaniljesukker i en kjele og kok til massen holder 120 grader, eller lag en kuleprøve. Rør hele tiden så blandingen ikke svir seg i bunnen. Dra kjelen fra varmen og rør inn glykosesirup og smør. Sett kjelen tilbake på platen og kok opp igjen. Bryt sjokoladen i mindre biter og rør den inn i blandingen.
Kle en form ca. 15 x 20 cm med bakepapir. Strø de knuste polkagrisene i bunnen av formen og hell massen over. Sett det kjølig for å stivne. Skjær opp i ruter.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.