Ingredienser
1 1/2 dl tyrkisk yoghurt
1 dl kremost
2 ss Dansukker Lys Sirup
saft og skall av 1 lime
1/2 dl rødløk
3 ss fersk persille
1/2 eple
200 g sildefilet, skåret i skiver
ca. 4-5 cm. pepperrot
salt
hvit pepper
Pynt
fersk persille
Instruktioner
Bland yoghurt, kremost, sirup, limeskall- og -saft i en bolle. Hakk rødløken og persillen, skyll et halvt eple og skjær det i tynne skiver. Bland sammen det hele og tilsett sildebitene.
Smak til med revet pepperrot, salt og hvit pepper. Ha pepperrotsilden på et rent glass. Oppbevar silden i kjøleskapet.
Pynt med hakket persille før servering. Når glasset er åpnet, er holdbarheten ca. 1 uke.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Sommerkaker
Deilige kaker for sommerfeiringer, her finner du inspirerende kaker for vår- og sommerfester!
Tid for rabarbra
Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.
Lag din egen is
Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!
Sommerdrinker
By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.
Gode grillsauser, marinader og rubs
Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.
Kaffekos i vårsolen
Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.