Pickles

Pickles
Stemmer: (11stemmer)

Ingredienser

300 g små, tynne gulrøtter
200 g sylteløk
300 g agurk
200 g små blomkålbuketter

Lake
1 dl ren eddik 24 % eller 2 dl eddiksprit 12 %
2 dl Dansukker Sukker
1 ts gule sennepsfrø

Vask gulrøtter og agurk og skjær i skiver. Skrell løken. Skyll blomkålen grundig.

Bland samtlige ingredienser til laken. Kok opp.

Legg løken i laken og kok i 4 minutter. Tilsett gulrøttene og kok i ytterligere 3 minutter. Tilsett blomkålen og agurken og la det få et oppkok.

Ta opp grønnsakene og legg dem på varme, godt rengjorte glass.

Kok opp laken på ny. Skum godt. Hell deretter laken over grønnsakene. La stå kaldt et par uker før servering. Oppbevares kaldt.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker