Pinnebrød som metter

Deilig, nystekt pinnebrød til pikniken. Ta turen ut i det fri og grill ditt eget pinnebrød med smak av ost, oregano og pesto – eller gjerne også naturelt.

16 stk.

ca. 40 minutter

Karakter (0 stk)

Ingredienser

50 g smør, romtemperert
2 1/2 dl melk
2 ss Dansukker Mørk Sirup
7 dl hvetemel
1/2 ts salt
2 ts bakepulver

Smakstilsetning 1
2 dl revet ost
2 ts oregano

Smakstilsetning 2
2 dl parmesanost
1 ss pesto rosso

Instruktioner

Gjør klar deigen til pinnebrødet hjemme, og ta den med i en pose. Bland sammen alle ingrediensene til pinnebrødet i en bolle. Kna deigen jevn.

Tilsett eventuelt ønsket smakstilsetning og kna deigen jevn. Hvis deigen er veldig klissete, tilsetter du litt mer hvetemel.

Ta ut deigen og del den i 16 like store emner som du ruller ut for hånd til lengder. Snurr lengdene rundt pinner og grill dem.

Hvis du vil tilberede pinnebrødene i ovn, lager du snurrer av lengdene og steker dem i 10–15 ved 200 °C varmluft midt i ovnen.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Spre kjærlighet på Valentinsdagen

By på kaffe med noe ekstra godt som er en fryd for både øye og gane. Og din Valentin blir garantert glad.

Vinterutflukter

Løype! Fyll på med energi i vinterferiens løyper og bakker. Her har vi samlet gode oppskrifter som passer perfekt til vinterturen.

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør. 

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager

Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?