Pinnebrød som metter

Deilig, nystekt pinnebrød til pikniken. Ta turen ut i det fri og grill ditt eget pinnebrød med smak av ost, oregano og pesto – eller gjerne også naturelt.

16 stk.

PT40M

ca. 40 minutter

Karakter (0 stk)

Vurder oppskrift

Ingredienser

50 g smør, romtemperert
2 1/2 dl melk
2 ss Dansukker Mørk Sirup
7 dl hvetemel
1/2 ts salt
2 ts bakepulver

Smakstilsetning 1
2 dl revet ost
2 ts oregano

Smakstilsetning 2
2 dl parmesanost
1 ss pesto rosso

Instruktioner

Gjør klar deigen til pinnebrødet hjemme, og ta den med i en pose. Bland sammen alle ingrediensene til pinnebrødet i en bolle. Kna deigen jevn.

Tilsett eventuelt ønsket smakstilsetning og kna deigen jevn. Hvis deigen er veldig klissete, tilsetter du litt mer hvetemel.

Ta ut deigen og del den i 16 like store emner som du ruller ut for hånd til lengder. Snurr lengdene rundt pinner og grill dem.

Hvis du vil tilberede pinnebrødene i ovn, lager du snurrer av lengdene og steker dem i 10–15 ved 200 °C varmluft midt i ovnen.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Rabarbra- og bringebærsyltetøy

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade

Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene. Med vårt syltesukker er det superenkelt å lykkes med godt og hjemmelaget syltetøy og marmelade. 

3-døgnsagurk

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren. Perfekt til sene grillkvelder. Følg oppskriften, så har du snart kjøleskapet fullt av hjemmesyltede sommergrønnsaker.

Sommersaft

Lag saft i sommer

Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og nedenfor kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre. Saften kan du servere med det samme, eller ta vare på den til mørkere årstider. 

Blåbærsyltetøj

Blåbær – skogens beste bær

Blåbær er nok skogens beste bær. Blåbærsesongen pleier å starte i juli og kan strekke seg et stykke utover høsten. Ta vare på skogsblåbærene, og bruk dem i pai, syltetøy og krem.

Plommegalette med mandelflak

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader. Hvorfor ikke lage en nydelig plommemarmelade eller plommechutney til å servere til osten? Eller prøv den deilige plommepaien.

Bjørnebærcobbler i porsjonsformer

Bjørnebærluksus

Unn deg litt luksus med bjørnebær i sommer! Bjørnebær passer veldig godt i bakverk, smoothies, syltetøy og saft. Det er dessuten supert å bruke som dekorasjon og pynt. Bjørnebærene modner på sensommeren og tidlig høst.