Pinnebrød som metter - Oppskrifter

Pinnebrød som metter

16 stk. ca. 40 minutter
Deilig, nystekt pinnebrød til pikniken. Ta turen ut i det fri og grill ditt eget pinnebrød med smak av ost, oregano og pesto – eller gjerne også naturelt.
Pinnebrød som metter
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 50 g smør, romtemperert
  • 2 1/2 dl melk
  • 2 ss Dansukker Mørk Sirup
  • 7 dl hvetemel
  • 1/2 ts salt
  • 2 ts bakepulver

Smakstilsetning 1

  • 2 dl revet ost
  • 2 ts oregano

Smakstilsetning 2

  • 2 dl parmesanost
  • 1 ss pesto rosso

Gjør klar deigen til pinnebrødet hjemme, og ta den med i en pose. Bland sammen alle ingrediensene til pinnebrødet i en bolle. Kna deigen jevn.

Tilsett eventuelt ønsket smakstilsetning og kna deigen jevn. Hvis deigen er veldig klissete, tilsetter du litt mer hvetemel.

Ta ut deigen og del den i 16 like store emner som du ruller ut for hånd til lengder. Snurr lengdene rundt pinner og grill dem.

Hvis du vil tilberede pinnebrødene i ovn, lager du snurrer av lengdene og steker dem i 10–15 ved 200 °C varmluft midt i ovnen.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker

;