Pistasjboller med rosevann

Ca. 25 stk.

Karakter (5 stk)

Ingredienser

100 g pistasjnøtter uten skall + litt ekstra til pynt
90 g smør, romtemperert
1 dl Dansukker Melis
2 ss Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
1 ts vaniljesukker
Finrevet skall av en ubehandlet sitron
3 dl revet sukkerbrød
1–2 ss rosevann

Instruktioner

Fjern skallet på pistasjnøttene, og hakk dem i småbiter for hånd eller i en kjøkkenmaskin.
Rør smøret smidig med sukker og sitronskall.
Tilsett sukkerbrødet og 3/4 av pistasjnøttene, og bland til en jevn og klissete deig. Smak til med rosevann.
La stå i kjøleskap i minst 30 minutter.
Form til små boller, og rull i hakkede pistasjnøtter.
Sett tilbake i kjøleskapet til de skal nytes.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri

Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin

Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør. 

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager

Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?