Pistasjboller med rosevann

Ca. 25 stk.
Pistasjboller med rosevann
Stemmer: ( 1 stemmer)

Ingredienser

100 g pistasjnøtter uten skall + litt ekstra til pynt
90 g smør, romtemperert
1 dl Dansukker Melis
2 ss Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
1 ts vaniljesukker
Finrevet skall av en ubehandlet sitron
3 dl revet sukkerbrød
1–2 ss rosevann


Fjern skallet på pistasjnøttene, og hakk dem i småbiter for hånd eller i en kjøkkenmaskin.
Rør smøret smidig med sukker og sitronskall.
Tilsett sukkerbrødet og 3/4 av pistasjnøttene, og bland til en jevn og klissete deig. Smak til med rosevann.
La stå i kjøleskap i minst 30 minutter.
Form til små boller, og rull i hakkede pistasjnøtter.
Sett tilbake i kjøleskapet til de skal nytes.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker