Bland gjær og vann i en stor skål, og rør til gjæren er oppløst. Tilsett sirup og salt. Arbeid inn melet litt om gangen, og arbeid deigen kraftig i 10 minutter. Tilsett oljen og bland sammen. Legg deigen på melet bakebord, og kna den kraftig i 5 minutter. Legg deigen tilbake i bollen og dekk den med smurt folie. La deigen heve i 1 1/2 time. Legg deigen på melet bakebord, og del den i 8 like store emner som trilles til boller. La deigen hvile i 5 minutter. Form deretter bollene til flate ovaler som er ca ½ cm tykke. Dryss over litt hvetemel, og dekk over med klede. La deigen heve i 20 minutter. Sett ovnen på knapt 250° og sett inn en plate. Legg brødene på platen og stek i 6 minutter. Avkjøles på rist før de rulles inn i et klede. Smaker best lunkne.
Oppskriften er utarbeidet av