Ingredienser
200 g smør
1 dl Dansukker Demerarasukker
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
3 1/2–4 dl hvetemel
2 dl havregryn
ca. 6–7 plommer
Instruktioner
Sett ovnen på 175 °C varmluft.
Smør en rund paiform med ca. 25 cm diameter.
Smelt smøret og tilsett sukker, sirup, hvetemel og havregryn. Avkjøl litt.
Dekk formen med 2/3 av paideigen. Ta så mel på fingrene og trykk ut deigen langs kantene.
Skyll plommene og fjern kjernene. Skjær dem i båter og fordel dem over paiskallet. Smuldre over resten av paideigen.
Stekes midt i ovnen i ca. 25 minutter. Serveres med vaniljesaus eller -iskrem.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Fredagskos
Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke. Vi har oppskriften på en alle tiders koselig kveld!
Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.
Varmer godt på kalde dager
Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.
Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.
Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.
Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.