Ingredienser
Paideig
100 g smør, romtemperatur
3 dl hvetemel
3 ss Dansukker Sukker
1/4 ts salt
3 ss vann
Glasur
1 1/2 dl bringebær (ca. 4 ts bringebærsaft)
2 dl Dansukker Melis
Pynt
spiselige blomster eller strøssel
Instruktioner
Begynn med syltetøyet. Lag deretter paideigen. Kna sammen alle ingrediensene til en smidig
deig. La stå i kjøleskapet i ca. 1 time.
Sett ovnen på 175 °C, over- og undervarme.
Del deigen i to deler. Kjevle ut hver del til et ca. 3 mm tykt rektangel på bakepapir. Skjær rektanglene i biter på ca. 5 x 8 cm og legg halvparten av dem på et brett med bakepapir. Legg en teskje med syltetøy på hver bit.
Lag tre snitt i midten av de andre rektanglene og legg dem som lokk over syltetøyet. Trykk kantene godt sammen med en gaffel. Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl helt på rist.
Lag klar glasuren. Miks bringebærene og sil gjennom en finmasket sil. Bland melis og bringebærsaft til riktig konsistens. Sprinkle over paiene. Pynt med spiselige blomster eller strøssel!
Tips. Bytt ut bringebærene med andre bær for å sette annen farge og smak på glasuren!
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Tid for rabarbra
Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Lag din egen is
Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen
Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Kaker til vårens feiringer
Vakre kaker til vårens fester! Ingen fest er komplett uten kake! Så hvorfor ikke servere en deilig hjemmelaget kreasjon til årets mest minneverdige begivenheter? Finn inspirasjon til din neste festkake hos oss.

Gode grillsauser, marinader og rubs
Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.