Ingredienser
4 egg
1/2 ts salt
1 ts hvitvinseddik
200 g grønn asparges
200 g varmrøkt laks
100 g salat etter eget valg
Saus
1 egg
1 ss dijonsennep
1 hvitløksfedd
1 ss Dansukker Lys Sirup
1 ss hvitvinseddik
1 ss kyllingfond
2 ss revet ost
2 dl rapsolje
Instruktioner
Fyll en stor gryte med vann. Tilsett salt og eddik. Varm vannet til det småkoker. Knekk et egg på en asjett, og slipp egget forsiktig ned i det småkokende vannet. Kok i 4 minutter, da er eggeplommen kremete. Hvis du vil ha en fastere eller mer flytende plomme, økes eller reduseres koketiden med 1 minutt. Legg egget på husholdningspapir, slik at vannet absorberes. Gjenta til alle eggene er posjerte.
Gi aspargesen et raskt oppkok. Ta kasserollen fra platen, og la den stå i 2–3 minutter.
Ha alt utenom oljen til sausen i en blender, og miks til alt er blandet. Drypp i oljen i små porsjoner, og kjør til en jevn saus.
Fordel salaten på fire tallerkener. Fordel aspargesen og laksen på salaten. Legg et egg på hver tallerken, og server med saus og brød til.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Tid for rabarbra
Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Lag din egen is
Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen
Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Kaker til vårens feiringer
Vakre kaker til vårens fester! Ingen fest er komplett uten kake! Så hvorfor ikke servere en deilig hjemmelaget kreasjon til årets mest minneverdige begivenheter? Finn inspirasjon til din neste festkake hos oss.

Gode grillsauser, marinader og rubs
Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.