Potetsalat med karri

4–6 porsjoner

Karakter (1 st)

Ingredienser

1 kg kokte poteter
2 røde epler
1 rødløk
3 salatløker

Saus
1 1/2 dl majones
1 1/2 dl tyrkisk yoghurt (naturell)
1 dl agurkmiks
1 ss Dansukker Lys Sirup
1 ss karri
Ev. salt og pepper

Instruktioner

Bland sammen ingrediensene til sausen i en bolle. Skyll eplene grundig, del dem og fjern kjernehuset. Kutt i biter. Rør eplebitene inn i sausen. Skrell potetene og kutt dem i biter. Bland potetene inn i sausen. Skrell rødløken, kutt den i terninger og vend ned i salaten. Skyll salatløken og skjær den i tynne ringer. Smak til og tilsett eventuelt salt og pepper. Sett i kjøleskap til servering.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.