Potetsalat med karri - Oppskrifter

Potetsalat med karri

4–6 porsjoner
Potetsalat med karri
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

1 kg kokte poteter
2 røde epler
1 rødløk
3 salatløker

Saus
1 1/2 dl majones
1 1/2 dl tyrkisk yoghurt (naturell)
1 dl agurkmiks
1 ss Dansukker Lys Sirup
1 ss karri
Ev. salt og pepper

Bland sammen ingrediensene til sausen i en bolle. Skyll eplene grundig, del dem og fjern kjernehuset. Kutt i biter. Rør eplebitene inn i sausen. Skrell potetene og kutt dem i biter. Bland potetene inn i sausen. Skrell rødløken, kutt den i terninger og vend ned i salaten. Skyll salatløken og skjær den i tynne ringer. Smak til og tilsett eventuelt salt og pepper. Sett i kjøleskap til servering.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker

;