Potetsalat med karri

4–6 porsjoner

Karakter (1 stk)

Ingredienser

1 kg kokte poteter
2 røde epler
1 rødløk
3 salatløker

Saus
1 1/2 dl majones
1 1/2 dl tyrkisk yoghurt (naturell)
1 dl agurkmiks
1 ss Dansukker Lys Sirup
1 ss karri
Ev. salt og pepper

Instruktioner

Bland sammen ingrediensene til sausen i en bolle. Skyll eplene grundig, del dem og fjern kjernehuset. Kutt i biter. Rør eplebitene inn i sausen. Skrell potetene og kutt dem i biter. Bland potetene inn i sausen. Skrell rødløken, kutt den i terninger og vend ned i salaten. Skyll salatløken og skjær den i tynne ringer. Smak til og tilsett eventuelt salt og pepper. Sett i kjøleskap til servering.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Lag din egen is

Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen

Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Tid for rabarbra

Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Sommerdrinker

By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.

Gode grillsauser, marinader og rubs

Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?